Vélemények

Ügyfeleink mondták

„A trénernek számos gyakorlati javaslata, hasznos tanácsa volt a mindennapi munka hatékonyabbá tételére. Kívülállóként más nézőpontból látja a folyamatokat, így sok olyan hibára mutatott rá, amit érdemes volt bevezetni, alkalmazni.”

Bárics jános, AutoCity Kft.  – Pécs

„A számunkra kidolgozott program legnagyobb mértékben az ügyfélgondozás terén nyújtott segítséget. Minőségi javulást tapasztaltunk az értékesítési folyamatban, valamint a rendszeres számonkérésnek köszönhetően gördülékenyebbé vált a mindennapi munkavégzés. Az értékesítési vezetők munkáját pedig a coaching szemlélet gyakorlati alkalmazása tette még hatékonyabbá.”

Dalnoki Balázs, Skoda márkavezető, Porsche Hungaria

„Minden ötletünkhöz kaptunk tőle egy pluszt, ami az ő tapasztalatán és a hálózatban már működő folyamatokon alapult.”

Günter Csaba, AutóCity Kft., Szekszárd 

„Élvezetesek voltak a foglalkozások. Mankót nyújtottak a tanácsok, amelyek az üzlet életét is nagyban megkönnyítették, megkönnyítik. Még egyszer nagyon köszönjük! ”

Balog András, BVSC Don Pepe étterem, Budapest 

„A tréner a berögzött, rutinná vált munkafolyamatokat feltárta és megoldásokat mutatott. Sikeresen tárta fel a hiányosságokat és ezzel növelte a hatékony működést.”

Petrovics Emese, Ceglédi Autóház Kft., Cegléd 

„Ebben a gazdasági helyzetben fontosnak tartom, hogy minden apró részletre odafigyeljünk az értékesítés során. Ehhez nyújt segítséget a coach munkája.”

Reitzi Péterné, Don Pepe étterem, Szekszárd 

„A coach munkájával maximálisan elégedett vagyok, egy precíz, pontos, hatékony teljesítményt ismertem meg munkája során.”

Komán Lívia, Platán Autóház Kft., Mátészalka 

referencialevél

Porsche Hungaria kereskedelmi Kft.