Magunkról

Munkánk a vállalatfejlesztés
ASaH Line Kft

Tréning és Coaching

Cégünk 2006 évben alakult magyar tulajdonú tanácsadó cég. Fő profilunk a vállalatfejlesztés, amelyen belül kiemelten az operatív és kereskedelmi területek fejlesztésére szakosodtunk.

ASaH Line annyit jelent mint Alap Stratégia a Hatékonyságért. Olyan stratégiákat tervezünk ügyfeleink számára, ügyfeleinkkel közösen, amelyekkel a lehető leghatékonyabban vezethetik üzleti vállalkozásaikat. Meggyőződésünk, hogy minden vállalkozás életében eljön az a pillanat, amikor felismeri, hogy a hosszú ideje alkalmazott belső működési rendszerei változtatásra szorulnak. Ez a további sikeres működés alapja.

Küldetésünk, hogy az általunk végzett tanácsadói munka révén hozzájáruljunk ügyfeleink szakmai sikereihez, készségeik fejlesztéséhez, versenyképességük javulásához lehetőségeik maximális kihasználásával.

Hitvallásunk: emberközpontú szervezet és vállalatfejlesztés, mert úgy gondoljuk, hogy minden sikeres vállalkozás mögött a különböző szinten elhelyezkedő, és megfelelően képzett emberek, illetve közösségek állnak.

Mindezek alapján tűztük zászlónkra az alábbi mottót:

„Annál, hogy képzed az embereidet és elvadásszák Tőled, csak egy rosszabb dolog történhet;
nem képzed őket és ott maradnak Nálad!
(Zig Ziglar)
értékeink

Az ASaH Line Kft. szakképzett oktatókból álló rugalmas tanácsadó cég

Szakképzettség

munkatársaink olyan szakmailag magasan képzett tanácsadók és trénerek, akik megalakulásunk előtt a saját szakterületükön bizonyítottak. Most ügyfeleink eredményes működéséhez szeretnének hozzájárulni. Több éves tanácsadói tapasztalattal és ügyfélközpontú hozzáállással rendelkeznek.

Hatékonyság

képzéseink fő célkitűzése az értékesítés hatékonyságának növelése, amelyen belül különös hangsúlyt fektetünk a vállalat egészének hatékony működtetésére, és az egyes alkalmazottak valamint vezetőik egyéni fejlesztésére.
N

Rugalmasság

célunk a személyre és az adott vállalatra szabott vállalatfejlesztési tanácsadás. A piaci változásokhoz rugalmasan alkalmazkodunk, ennek megfelelően folyamatosan fejlesztjük és képezzük magunkat.

Csapatszellem

kis létszámú középvállalkozásunk lehetővé teszi, hogy trénereink folyamatosan értesüljenek egymás munkáiról, és rendszeresen tapasztalatot cseréljenek, így biztosítva a kiemelkedő minőséget.
Szponzori tevékenységünk

A magyar röplabda társadalom és a magyar tehetségek nagy örömére alakult meg 2007-ben a KRA.

A sportakadémia nevében is tükrözi elsődleges célját, magas szintű életmód és sportnevelési célzattal próbál egy életutat kínálni a Magyar Fiatal tehetségeknek. Hasonló kezdeményezések és jól működő sportakadémiák már vannak más sportágokban (leginkább football és úszás), a röplabda sportágában viszont úttörő szerepet képvisel.