Profittermelő piaci rés – Akvizíciós értékesítés

Business Coaching CRM+ program

“Annál, hogy képzed az embereidet és elvadásszák Tőled, csak egy rosszabb dolog történhet nem képzed őket, és ott maradnak Nálad!”

Zig Ziglar

Részletek

Kiknek ajánljuk?

Minden olyan szervezeti egységnek támogatást ad, akik bármely módon ügyfelekkel dolgoznak, ügyfél adatbázist kezelnek.

Azon vállalkozások részére, akik felismerték, hogy a megváltozott piaci körülmények közepette, a korábban alkalmazott marketing csatornák hatékonysága csökkent.

Akik megértették, hogy a siker érdekében mást kell csinálni, mint amit eddig csináltak.

Akik számára világossá vált, hogy a korábbi értékesítési módszerek nem elégségesek a célkitűzések teljesítéséhez.

N

A program célja

 

A piaci környezet még inkább megköveteli a folyamatos ügyfélkezelést és ügyfélgondozást, de a legfontosabb kihívássá az új ügyfelek megszerzése vált.

Mi erre kínálunk megoldást, vagyis úgy lehet fennmaradni és sikeresnek lenni, ha hatékonyan működtetjük ügyfélkapcsolatainkat, kiépítjük és szakszerűen kezeljük ügyféladatbázisunkat és folyamatos akvizícióval új ügyfeleket szerzünk.

Mi erre dolgoztuk ki Akvizíciós értékesítés támogató programunkat vagy más néven

Business coaching CRM + projektünket.

h

A program felépítése

 

Átfogó felmérést készítünk a vállalkozás CRM tevékenységéről, a munkatársak felkészültségéről. Feltérképezzük az értékesítés üzletág értékesítési tevékenységét, vizsgáljuk az értékesítési folyamatok hatékonyságát.

Javaslatot, és konkrét tervezetet készítünk a folyamatok hatékonyságának és eredményességének javítására, mely illeszkedik a vállalkozás vezetésének üzleti elvárásaihoz és üzletpolitikai filozófiájához.

Célunk megtalálni azokat a piaci réseket, melyek eredményes azonosítása révén, új, az addig megszokott értékesítési csatornák mellett, célorientált értékesítési folyamatok optimalizálásával, olyan profittermelő „réseket” aktivizál, amelyek javítják a vállalkozás eredményességét.

Mindezen tevékenységek támogatása On the job személyes egyéni coaching keretein belül, hogy a valós értékesítési környezetben hozzájáruljunk, a munkatársaink értékesítési tevékenység komfortzónájának tágításához.

}

A program eredménye

 

Hatékony és rendszerezett ügyfélgondozás, valamint aktív akvizíciós értékesítést előtérbe helyező minőségi értékesítési folyamat kialakítása.

Programunk segítségével hosszú távú sikeres és eredményes működés érhető el.

ügyfeleink

Köszönjük, hogy minket választottak!

árajánlat

Kérje egyedi ajánlatunkat vagy további felvilágosítást a +36 30 242 3078-es számon, vagy küldjön üzenetet

Személyes adatainak védelme